За Нас

Го редефинираме модерното живеење.

Нашата компанија е основана во 1992 година. Оттогаш успеавме да се прошириме во и надвор од нашите граници и континуирано да доставуваме квалитет, количина и најдобри цени до нашите партнери.
Со нашата голема палета на бои можеме да ја задоволиме секоја потреба на нашите партнери.

Од година во година нашите земји извознички и партнери се прошируваат. Што ја докажува нашата квалитетна работа, посветеност и сериозност.
Ако сакате да станете наш следен долгорочен партнер, контактирајте не денес.
Во моментов извезуваме во 20 земји во Европа за 46 партнери.

Вашиот стил е наша пасија

Нашите производи се изработени од 100% памучни материјали

Ние нудиме палета со 20 бои кои ќе се вклопат во ентериерот на сечиј дом.

Брза Достава

Топ Квалитет

Достапни Дизајни по желба

Модерни производи

Ниски цени

техничка подршка 24/7

30+

Години на пазарот

20

Достапни бои од нашата палета

20+

Држави во Европа

400к+

задоволни купувачи

43477944_1948058541950019_5111966111167938560_n

Најдобар Квалитет

Во првите редови на современото живеење.

X