Обезбедување на квалитет

Со нашиот тим од инженери за обезбедување квалитет кои внимателно го следат целиот процес, не создаваме простор за грешки и постојано испорачуваме производи со висок квалитет.

Процес

ОД ПАМУК ДО ПРОИЗВОД

Ние сме целосно опремени да ве задоволиме со висококвалитетен производ почнувајќи од суров памук, бојадисување предиво, ткаење, шиење, етикетирање, брендирање, пакување и транспортирање до вашата локација.

Модерна опрема

Автоматски машини

Со нашите модерни автоматизирани машини сме способни да испорачаме големи количини за краток временски период.

Во потрага сме по  партнери низ Европа  за долгорочна соработка 

Транспорт

Со нашата логистичка мрежа нудиме евтин транспорт од нашиот магацин до локацијата на нашите партнери низ Европа.

Сертификати

Ние сме комплетно сертифицирани за извоз на нашите производи во Европа и светот

Брендирање

Ние можеме целосно да ги брендираме вашите производи со вашата етикета и логото.

X