Продажба » затворен
НедвижностиСоби

барам цимерка за двособен стан острово аеродром

Цена:
по договор

Инфо:
БАРАМ ЦИМЕРКА НЕПУСАЦ ПО МОЗНОСТ ЗА ПОСЕБНА СОБА САМА ВО ДВОСОНБЕН НАМЕСТЕН СТАН СО СИТЕ УСЛОВИ КАБЛОВ И ИНТЕРНЕТ ПОЗАДИ ПАЛМА СЕ Е БЛИСКУ И АВТОБУСКА И СИТЕ ФАКУЛТЕТИ АМЕРИКАН КОЛЕГ...ФОН...КИРИЛ И МЕТОДИЈ....
  • 68 м²
  • наместен
  • спрат бр.1
  • парно
  • нема лифт
  • 3 соби
  • гаража
  • год изградба: 71
Адреса: ВЛАДИМИР КОМАРОВ БР16
Населба: аеродром
Контакт:
Корисничко име: соња
Град: Скопје - Аеродром
078 931 040
oбјавено на: 15.3.2013