Search
Close this search box.

Eco-Friendly Производи

Сите наши производи се изработени од памук кој е природен материјал.
Тој е биоразградлив, што значи дека на крајот од својот животен циклус може да се распаѓа природно без да предизвика долгорочна штета на животната средина.

Процес

Ние сме целосно опремени да ве задоволиме со висококвалитетен производ почнувајќи од суров памук, бојадисување предиво, ткаење, шиење, етикетирање, брендирање, пакување и транспортирање до вашата локација.

Рачно ткаени

Секој производ е рачна изработка од нашите стручни ткајачи.

Во потрага сме по  партнери низ Европа  за долгорочна соработка 

Транспорт

Со нашата логистичка мрежа нудиме евтин транспорт од нашиот магацин до локацијата на нашите партнери низ Европа.

Сертификати

Ние сме комплетно сертифицирани за извоз на нашите производи во Европа и светот

Брендирање

Ние можеме целосно да ги брендираме вашите производи со вашата етикета и логото.

X