Продажба » затворен
НедвижностиСоби

барам цимерка за двособен стан острово аеродром

Цена:
по договор

Инфо:
БАРАМ ЦИМЕРКА НЕПУСАЦ ПО МОЗНОСТ ЗА ПОСЕБНА СОБА САМА ВО ДВОСОНБЕН НАМЕСТЕН СТАН СО СИТЕ УСЛОВИ КАБЛОВ И ИНТЕРНЕТ ПОЗАДИ ПАЛМА СЕ Е БЛИСКУ И АВТОБУСКА И СИТЕ ФАКУЛТЕТИ АМЕРИКАН КОЛЕГ...ФОН...КИРИЛ И МЕТОДИЈ....
  • 68 м²
  • наместен
  • спрат бр.1
  • парно
  • нема лифт
  • 3 соби
  • гаража
  • год изградба: 71
Адреса: ВЛАДИМИР КОМАРОВ БР16
Населба: аеродром
Контакт:
Корисничко име: соња
Град: Скопје - Аеродром
078 931 040
oбјавено на: 15.3.2013
 

 

 

 

Друго од категоријата Соби
Како да купам?
1
Црвеното копче "КУПИ" ве носи на страната со кошничка, каде што е потребно да ги внесете вашите податоци, како и адресата на достава на производот.
2
Следниот чекор е внесувањето на вашата картичка.
Во соодветните полиња внесете ги бројот на картичката, името, презимето и датумот на важност, а во полето CVV2/CVC2 внесете ги трите бројки кои се наоѓаат на задната страна од картичката

По стискањето на "Продолжи" и потврдата, вашиот производ ќе биде платен и ќе бидете редиректирани на страната од каде што ќе можете да го испечатите вашиот купон.

Картичкото процесирање се одвива во соработка со Уни-Банка и CaSys International.
Поддржани се картичките Master Card, Maestro, VISA/VISA electron, MK Domestic Card и Diners Club.
3
Вршиме достава до дома за дополнителни 120 денари до сите градови (во период од еден работен ден).
Цената на доставата не е вклучена на производот и истата се плаќа на доставувачот откако ќе ви го достави производот.
Bond.mk гарантира враќање на платениот износ доколку производот не биде испорачан од продавницата
Трошоците за достава не се вклучени во цената на производот и тие се плаќаат при достава на врата.
Времето на достава изнесува околу еден работен ден.

Ценовник:
- до 1кг: 120 денари
- од 1 до 10кг: 150 денари
Bond.mk е одлична можност за продажба на вашите производи и промоција на вашата фирма
контактирајте нè:
email: contact@bond.mk
тел: 070 784 404